C/ Calle Bonaire 6A, Entresuelo, 07012 Palma +34 667 720 201 ecomallorca@ecomallorca.net

Taller práctico de huerto urbano en Mallorca – 24 de mayo

Posted By Ecomallorca / 4 mayo, 2012 / Huertos urbanos / 1 Comment

cartel-taller

Presentamos el taller práctico como crear un huerto urbano. Ecomallorca en colaboración con Manel Font realizará un taller en el centro cívico del Puig de Sant Pere, el jueves 24 de mayo del 2012 a las 19 horas. Si estáis interesados en acudir nos podéis mandar un email a través de nuestro formulario de contacto.

Introducció taller hort urbà:

La possibilitat de cultivar les nostres verdures en un entorn urbà s’està convertint en una necessitat i una demanda social, donat l’avanç del deterior del medi ambient i la pèrdua de qualitat alimentària de les nostres ciutats.

Potenciar els horts urbans i que aquests siguin lo més ecològics possibles ens permetrà aconseguir unes ciutats més verdes i una millor qualitat de la vida dels seus habitants.

És una forma d’integrar i fer coexistir el camp i la ciutat.

Els horts urbans fomenten les relacions socials, impulsen dinàmiques positives de convivència veïnal, suposen un entreteniment pel temps lliure, fomenten la creativitat, inclús aporten un benefici econòmic i de salut i suposen una eina d’educació cívica i de consolidació d’una consciència ambiental.

Objectiu taller hort urbà:

L’aprenentatge de nocions bàsiques teòriques i pràctiques sobre l’agricultura domèstica i poder posar-les en pràctica a través del cuidat d’un hort a casa amb el sistema de taules de cultiu

Temari:
● Els principis bàsics de l’horticultura biològica aplicats en un hort familiar
● L’espai i recipients
● El substrat i el abono
● Organització de la plantació i manteniment.
● Sembra de llavors i com fer germinats i brots.
● La salut de l’hort: estratègies de prevenció de plagues i malalties

Comentarios

Un comentario

  • 6 mayo, 2012 at 11:03

    Me parece interesantísimo, espero poder asistir, aunque voy con los peques y no sé si aguantaran mucho tiempo. Haré lo posible, porque me parece muy interesante. ¡Gracias por la iniciativa!

Responder

Su email nunca será publicado Campos obligatorios *